dissabte, 19 de maig del 2007

Ara tenim escrúpols



Publicat deu fer un parell de dies al diari El Punt.

La transformació de la plaça Major és el projecte de mandat (...) «La gent canviarà d'opinió en veure-ho acabat», deia ahir Permanyer, que va citar com a exemple de satisfacció l'acabat d'inaugurar Viena a l'edifici de Can Turuguet, un espai que el pla d'acció municipal fixava com a centre d'art. Finalment, el centre artístic es farà a Sant Feliu del Racó –s'han adjudicat les obres– i, segons Gatell, tot i que el nou casal de joves podria haver-se iniciat, no volien començar «en plena campanya». El ple d'avui adjudicarà la concessió per situar un complex d'oci a l'Espai Tolrà, un projecte que es desenvoluparà en el pròxim mandat.

Després d'inaugurar el Viena en plena campanya, d'organitzar visites guiades per les obres de la nova plaça major, etc... ara tenim escrúpols? Quina cara!! I per arrodonir-ho adjudiquen el projecte d'oci de l'Espai Tolrà a l'últim minut.

Per cert, l'ajuntament ha penjat a la web una imatge digital de com serà l'Espai Tolrà. Quina por!! Si tot acaba com el cas de la plaça major (en què la proposta que l'ajuntament va ensenyar amb tot luxe de detalls a la Casa de la Vila no s'assembla en RES a la realitat: ha aparegut un edifici pantalla, ja no es veu la Mola com deien,...) no cal il·lusionar-se: no s'assemblerà gens.

1 comentari:

Anònim ha dit...

quins pebrots escalivats del viena!!!

Ara ens volen fotre un altre edifici pantalla just a l'entrada del poble!!!

Per que no deixen que puguem decidir naltros el poble que volem?

Just ara, 4 dies abans d'anar a l'atur, decideixen a corre cuita el que no han tingut p.e.v.(pebrots escalivats del viena) de fer amb 4 anys.