dilluns, 21 de maig del 2007

Els personatges polítics

Si fas click sobre la imatge la veuràs més gran


He rebut diferents correus electrònics que m'envieu vosaltres, els lectors d'aquest bloc. És curiós perquè 4 anys més no!! té força visites, rebo alguns mails, però en canvi no hi ha gaire comentaris. Animeu-vos que queden pocs dies!!

Aprofito per aclarir que 4 anys més no!! és una iniciativa absolutament personal, desvinculada de TOTS els partits i agrupacions i que no represento ni defenso els interessos de ningú: només desitjo que no tinguem 4 anys més dels mateixos.

He rebut alguns correus relacionant-me al partit socialista i, ara que he fet pública la meva intenció de vot (eh, que encara puc canviar) suposo que es voldrà vincular aquest bloc a l'Altraveu. Res més lluny de la realitat.


Un lector d'aquest bloc (gràcies Albert) m'ha enviat un paràgraf dedicat als personatges polítics del llibre ¡Maldita Publicidad! d'Albert Vives i Sergio Bulat i he decidit il·lustrar-lo amb una fantàstica imatge que m'acaba d'enviar un altre lector (gràcies Lloid). Espero seguir rebent material d'aquesta qualitat.

"(...) lo que importa en las campañas no son las ideologías ni los planes, ni las plataformas electorales, sino los personajes y sus promesas, y en este aspecto casi deben ser tratados como productos. Además, lo curioso es que la mayoría de los políticos se prestan encantados a ser tratados y vendidos com simples mercancías (...) En otros ámbitos, pueden estar acostumbrados a mandar, ser prepotentes, testarudos y autoritarios, pero con tal de salir bien en la foto se dejan tratar como auténticos monigotes por parte de asesores de imagen, publicitarios o enteradillos.
Los políticos, supongo que habrá excepciones que no he tenido el placer de conocer, estan más interesados en los votos que en el país y viven en una guerra de vanidades donde es más importante salir en la foto que otra cosa y, con tal de conseguirlo, son capaces de hacer las ridiculeces que sean. En general sólo les preocupan sus ansias de poder y su vanidad; lo que se haga luego con el poder es otro problema".

1 comentari:

Anònim ha dit...

S'ha d'acabar amb tant de morro!
Això de que els polítics només tinguin la vista posada en les properes eleccions és un insult als ciutadans. Ep! tan els del govern que s'apressen ara a pintar els passos de vianants i a adecentar els espais de joc infantil, les rajoles trencades, etc... Com els de l'oposició que es desperten del seu letarg just anabs de les eleccions.... i se n'adonen que ha crescut per art de màgia un edifici pantalla a la plaça major!
Heu pensat que totes les obres i arreglos que es fan aquests dies deuen sortir molt més car que si es féssin en un altre moment? Jo suposo que deu ser així, com a mínim si jo tingués una empresa de pintar passos de vianants aquests dies cobraria tarifa doble. Si per a ajuntaments convergents triple, au!!