dimecres, 23 de maig del 2007

Tu tries !


No entenc el missatge d'aquest pamflet propagandístic convergent. Hi ha tanta demagògia acumulada que no s'ho pot creure ningú. Que Castellar és un municipi per fer-hi vida gràcies a ciu i que, per exemple, Sabadell (o Terrassa, tant se val) és una ciutat dormitori per culpa dels psociates no s'aguanta per enlloc. O sigui: representa que Sabadell és més ciutat dormitori que Castellar. Jo entenc com a ciutat dormitori, un lloc on la gent pràcticament només hi va a dormir. Que molts/es castellarencs/ques van a treballar, comprar, divertir-se, al cinema, al teatre i concerts, etc... a Sabadell és d'una evidència que tomba. Jo no crec que molts/es sabadellencs/ques vinguin a Castellar a treballar, comprar, divertir-se, al cinema, al teatre i concerts, etc... En tot cas la desproporció és infinita.
El millor de tot és que el pamflet otorga a Sabadell 250.545 habitants (en realitat fa poc ha superat els 200.000) però és que a més, suposant que la dada de superficie estigui bé (em fa mandra buscar-la, o sigui que no penso comprovar-ho) la densitat seria de 6.628 (250.545/37.8). O sigui, que molt pitjor... aquests psociates són la òstia, manen a unes ciutats molt grans, plenes de gent i sobretot convertides en dormitoris, on no hi ha vida social, ni cultural, ni res de res. No com a Castellar, on a més d'espai lliure, tenim tants actes cada dia que no sabem quin elegir: La Vallesana deu anar sempre plena de gent de Sabadell que ve a Castellar al cine, als teatres, a l'òpera, i al Viena!!!!
El/la convergent que ha fet aquesta peça es mereix compartir premi amb el Sr. DVD Madí. I canvieu-li les piles a la calculadora!!!! I fixeu-vos-hi més, que no costa tant!!! Amb aquests matemàtics no m'estranya que el pressupost de les obres de la Plaça Major estigui "una mica descontrolat".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A Palau-solità i Plegamans la pàgina web del Ajuntament dóna unes dades de densitat de població diferents (a la baixa) de les que dóna CIU en aquell "pampletu" que es va repartir i que tots plegats hem pagat.
També volia dir que a Palau aquest any s'han fet pisos de lloguer assequible per a joves i majors de 65 anys. Em sembla que a Sentmenat

Anònim ha dit...

Per demagògia i joc brut la que fa el PSC, com per exemple a Sabadell... quina pena aquesta comunitat obrera que va de defensor del poble i a la que pot fa joc en contra seva.

Bustos millor torna a treballar de personal de seguretat al museu paleontològic de Sabadell perquè és al màxim que pots fer.