dijous, 24 de maig del 2007

Algú proposa baixar-se el sou ?


Un amable lector (gràcies Franki) m'ha passat la informació del sou de la nostra alcaldessa: 58.350 euros/any (sou brut). Això són més de 800.000 "peles" al mes. Ep!! Com que no és de font oficial, si algú pot confirmar-ho, millor.

Ja pot anar dient que es presenta a l'Alcaldia per amor al poble i per vocació de servei.
Dona, d'això no se'n diu amor. Per Amor les coses es fan gratis; es fan per amor, collons!! Quina manera d'estimar que gasten alguns/es !!!!

Algú proposa baixar-li el sou ? Algú proposa baixar-se el sou ?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

l'Ignasi Jimenez, el meu alcalde?
ostres que sona raro això! també cobrarà aquest sou?

Ara entenc per que tots volen entrar a l'alcaldia, precisament ahir ho va dir l'alcaldessa durant el debat...

Anònim ha dit...

el MSR propone que los políticos cobren el salario mínimo interprofesional (570€)

Anònim ha dit...

A l'entrada titulada "Que governi la llista més votada", l'autor reflexiona: "Val la pena conèixer les regles del joc abans de jugar-hi". Jo li diria "Aplicat la dita!!!!!".

Poques vegades es té l'ocasió de veure mostres de demagògia tan flagrants com les que es fan en aquest blog (afortunadament).

Sóc un ciutadà de Castellar al que li preocupa el seu municipi i el que passarà a les eleccions de demà. Llàstima que alguns, lluny de reflexionar amb calma, de manera inteligent i enriquidora, es dediquin a embrutar la imatge de Castellar tan interessadament (perquè es nota massa).

Estic segur d'una cosa, l'autor d'aquest Blog no s'estima Castellar. Qualsevol que no ens conegui i ho llegeixi s'enportarà, malauradament, un concepte equivocat de nosaltres.

Si el que aquí es diu és "fer poble" espero que mai tinguin l'oportunitat de fer-ho...

Anònim ha dit...

Un que reparteix carnets d'amor a Castellar!! Què representa, que tot el que no sigui donar la raó als convergents ja és anar contra el poble i ser un mal castellarenc?
Igual que no votar al pp és votar eta, que no creure que va ser eta és ser un malnascut,etc.
Ara resulta que l'autor d'aquest bloc no s'estima Castellar. I tú, com sabem que t'estimes Castellar? I jo, m'estimo Castellar? Com ho pots saber? Hi ha alguna prova?

Anònim ha dit...

Els sous dels politics haurien de ser proporcionals als sous de la majoria de la gent.
Seria la manera d'acabar amb els que estan en politica per guanyar més que el que guanyarien amb els seus veritables oficis (si es que en tenen algun d'ofici).
M'indigna que amb els diners públics es paguin sous desmesurats però crec que m'indigna més la prepotència i el rastrerisme que hi ha al voltant de certs personatges municipals que es veuen més com a amos del poble que com a gent que está al servei del poble.